Aqvatika Lake, ga de Italiaanse karpers achterna!

Karper-Camping heeft voor 2020 drie nieuwe karper locaties. Aqvatika Lake is zo’n bestemming, een prachtig Italiaans meer welke prachtige karpers herbergt. Lees hier alles over deze nieuwe bestemming, met wie ga jij op avontuur naar Italië?

Mooi bestand met erg grote karpers!

Het Aqvatika meer mag omschreven worden als een water met een uniek bestand aan grote karpers. Het water heeft een oppervlakte van 15 hectare en kent dieptes tot 30 meter. Het betreft een oude grindafgraving waar tegenwoordig een bestand van meer dan 2500 karpers op zwemt. Het gemiddelde gewicht is hoog en er wordt met regelmaat een karper gevangen die de 25 kilo passeert. Het record staat momenteel op meer dan 40 kilo.. Dit is een prachtige Italiaanse bestemming welke garant staat voor een spectaculair karper avontuur. Boek een keer geen Frankrijk, maar ga op avontuur in Italië!

Aqvatika-lake-4

Het karpervissen op Aqvatika lake

Aqvatika Lake kent achttien 2 persoon vis stekken. Het water is omheint en biedt de mogelijkheid om de auto, caravan of camper direct bij de stek te parkeren. Per persoon mag je vissen met drie hengels en het gebruik van een voerboot is toegestaan. Op zeven vis stekken kan er ook gebruik gemaakt worden van een boot met dieptemeter en elektromotor. Er is voldoende schaduw op de stekken aanwezig en honden zijn welkom aan het meer. Op het terrein is aanwezig een douche, toilet en één stroompunt.

Voor het vissen op het Aqvatika-meer is een clubkaart vereist, deze krijg je direct aan het meer voor € 10,- per persoon. Een week vissen is al mogelijk vanaf €245,00 per persoon. Wordt jouw volgende bestemming het Italiaanse Aqvatika Lake? Ga dan naar www.karper-camping.net om deze visvakantie te boeken!

Aqvatika-lake-karper-camping-3

Deel dit bericht: