Bestel nu de Herfstdeal van BFP Baits

BFP Baits aan het woord: Dat de herfst eraan komt voelen we allemaal, dit heeft geen verdere toelichting meer nodig. De frisse ochtenden en het verkleuren van de natuur brengt bij elke karpervissers de nodige kriebels met zich mee. Binnen onze klantenkring is de jaarlijkse herfstdeal inmiddels een traditie, voor velen start het najaar seizoen écht bij het verschijnen van deze op de herfst gerichte aaspakket.


‘Bas van den Broek met een prachtige spiegel gevangen op de Fish ’N Tutti.’

Bas van den Broek aan het woord:
Instant is er uiteraard altijd een vis te vangen, maar juist in deze tijd van het jaar kan het flink lonen om tijd te stoppen in je voorbereiding. Aas met een hoog vismeel percentage helpt hier veel bij, de vis zoekt in de ze tijd van het jaar immers meer naar voedsel dan in de zomer. Dit met een doel, het aanleggen van een ‘wintervacht’ , hierbij helpen vetten en eiwitten een hoop. Precies hetgeen waar vismeel een hoop van bevat.

De Fish ’N Tutti is een bol met een ongekend hoge voedingswaarde. Met 35% predigested vismeel (oplosbare vismeel) is de Fish ’n Tutti een zéér goede aas keuze voor deze periode. Vismeel bevat immers een hoop vetten en eiwitten. Daarnaast bevat de Fish ’N Tutti een sterke flavour op alcohol basis, deze flavour wasemt ongeacht de watertemperatuur altijd uit, alcohol stolt namelijk niet. Een dalende watertemperatuur heeft zodoende geen invloed op de werking van de bol. Daarnaast is deze bol zéér goed verteerbaar, het is dan ook eerder norm dan uitzondering dat de onthaakmat volledig onder de Fish ’N Tutti ligt na een gevangen vis (zie foto’s). Al met al is deze vismeel bol met een zoet vleugje een absolute killer in de herfstperiode.

Met een korte theoretische uitleg over de Fish ’N Tutti kunnen we het nu in de praktijk toe gaan passen. Jouw najaarsaanpak met de Fish ’N Tutti werkt het beste met een voerperiode vanaf 2 dagen tot zolang je zelf maar wilt. Deze bol zal zijn werking niet verliezen! De Fish ’N Tutti heeft ook aansluitende producten zoals Pop Ups, Soakers en Ghost Juice.

De Fish ’N Tutti herfstdeal is tegen een zéér scherpe prijs verkrijgbaar in:
• 10 kg 59.90,- euro (5.99 per kg)
• 25 kg 143.75,- euro ( 5.75 per kg)
• 50 kg 274.50,- euro ( 5.49 per kg)

Bestel & bekijk de herfstdeal hier: www.bfpbaits.com/bfp-baits-najaarspakketten-fish-n-tutti

BFP Baits levert in 15/20/25 mm. Een mix is mogelijk, maar alles in één diameter uiteraard ook, de keus is aan u!

Deel dit bericht: