Etang Vivale karpervissen vanuit een huisje!

Etang-Vivale-Karper-Camping

Karpervissen op Etang Vivale

Wil jij het karpervissen combineren met het hele gezin? Lees hier alles over het karpervissen op visbestemming ‘L’Etang de Vivale’ van Karper Camping. Een aangenaam verblijf in een mooie toeristische omgeving. Op Etang Vivale kan er direct gevist worden vanuit een huisje gepositioneerd aan de waterkant. Ook kunnen er vier verschillende bivvy stekken worden geboekt.

Spiegelkarper

Etang-Vivale-Huisje

Het park ‘L’Etang de Vivale’ heeft een oppervlakte van dertig hectare en is omringd door weiden en bossen. Op het park bevinden zich de huisjes rondom het dertien hectare grootte karpermeer. Het meer is omringd door een verhard wandelpad. Tevens vind je op het terrein een snackbar, bibliotheek, terras, speeltuin, jeu de boules banen, volleybalveld, peuterzwembad en een verwarmd buitenzwembad. Het karpervissen kan prima gecombineerd worden met het hele gezin. Buiten het park zijn er ook tal van activiteiten. Zo kunnen dorpjes in de omgeving worden bezocht en het gebied leent zich goed om een fietstocht te maken. Op 50 kilometer afstand ligt de stad Périgueux.

Schubkarper

Spiegelkarper

Het dertien hectare grootte karpermeer herbergt een groot bestand aan karper. Zo maak je kans op mooie spiegel- en schubkarpers tot circa 25 kilo! Het meer varieert in dieptes van 2 tot op 6 meter.

L’Etang de Vivale samengevat:

  • Vakantiehuisjes direct aan de waterkant
  • Goed karper bestand tot 25kg
  • Verwarmd zwembad en andere activiteiten
  • Ideaal om te combineren met het gezin
  • 895km vanaf Utrecht

Op Etang Vivale kan je luxe vissen direct vanuit het vakantiehuisje. Ideaal om te combineren met een gezinsvakantie. Wil je meer informatie over deze karper bestemming? Of wil je een huisje reserveren? Dat kan via de website van Karper Camping.

Gezinsvakantie-vissen

Meer-Etang-Vivale‘Boek een vakantiehuisje via Karper Camping’

Deel dit bericht: