Fiat Talento aanbieding en nieuwe Karper Deals!

Fiat Talento een mooie bus voor de karpervisser

Onlangs hebben we weer een nieuwe voorraad karper deals binnen gekregen. Om alle deals (boilies, partikels, pellets, etc..) te vervoeren maken we gebruik van deze mooie Fiat Talento. Een dubbele cabine uitvoering met een grote laadruimte. De Talento zit in het zelfde segment als bijvoorbeeld de Renault Trafic of de Opel Vivaro. Kortom een bus die ideaal is voor een ondernemer die op zoek is naar een bus waarmee hij ook privé op pad kan. In deze bus kan je voor de dag komen met je gezin maar ook langs de waterkant als karpervisser! (-:

Talento aanbieding bij Fiat Bedrijfswagen dealer Sent Waninge

Omdat we ruimschoots gebruik maken van de Talento willen we jullie deze aanbieding niet onthouden. Sent Waninge is officieel Fiat Bedrijfswagen dealer in Overijssel en Drenthe. Ze hebben altijd een ruim aantal bedrijfswagens direct uit voorraad leverbaar waaronder een hele serie Fiat Talento’s met dubbele cabines. Wil je meer weten over deze aanbieding? Check dan hier deze mooie Fiat Talento aanbieding.‘Bekijk de Talento aanbieding HIER of klik op de foto. Bijtelling vanaf slechts 225,-‘

Nieuwe karper deals komen eraan

Steeds meer mensen vinden de weg naar onze webshop. Wij hebben geen webshop met honderden producten maar bieden enkel een klein aanbod met mooie karper deals! Met het oog op het voorjaar hebben we weer ruim ingeslagen en gaan we enkele nieuwe deals toevoegen aan de webshop. Wat dacht je van bijvoorbeeld kant-en-klare partikels of een handig karper logboek? Binnenkort zullen we de nieuwe producten toevoegen aan onze Webshop Karper Deals!


‘Binnenkort zullen we de nieuwe karper deals toevoegen aan onze webshop!’

Deel dit bericht: