KVN Baits introduceert 15 millimeter boilies

KVN-Baits-Boilies

De boilies van KVN Baits

Op veler verzoek zijn de boilies van KVN Baits nu ook verkrijgbaar in het formaat 15 millimeter! KVN Baits bestaat sinds 2017 en de boilies worden gedraaid uit eigen recepten. Naast basis ingrediënten worden er kwalitatieve ingrediënten zoals LT vismeel, predigested vismeel, krill meel, melkpoeder, birdfood en robin red Haith’s toegevoegd aan de boilies. Ook worden er in de boilies verschillende flavours, liquids en additieven toegevoegd voor extra attractie. Door al deze toevoegingen zit er in elke boilie voedzame voedingsstoffen voor karpers zoals eiwitten, vetten en koolhydraten. De boilie range bestaat op dit moment uit Robin Red Fish, Milky Tigernut en Krill Scopex boilies.

KVN-Baits

‘Robin Red Fish, Milky Tigernut en Krill Scopex boilies nu ook in 15 millimeter verkrijgbaar!’

Robin Red Fish, Milky Tigernut en Krill Scopex

robin-red-fish-boilies

  • Robin Red Fish boilies 2.5kg 17,50

De Robin Red Fish Boilies zijn echte vismeel boilies. In de boilie zit een hoogpercentage LT vismeel en predigested vismeel waardoor de boilie rijk is aan goede eiwitten. De rode kleur komt van robin red Haith’s, een mix van kruiden en specerijen. Ook zijn er attractieve vloeistoffen toegevoegd zoals zalmolie en twee verschillende flavours. Door de hoge voedingswaarde en attractie is de boilie het hele jaar inzetbaar.

milky-tigernut-boilies

  • Milky Tigernut boilies 2.5kg 16,95

De Milky Tigernut is een romige tijgernoot boilie met een heerlijke zoete smaak. In de boilies zitten ingrediënten verwerkt zoals tijgernootmeel, gemalen hennep, birdfood en een romige melkpoeder. De Milky Tigernut is afgetopt met een combinatie van twee zoete flavours en er is een sweetner toegevoegd waardoor de boilie extra zoet is!

Krill-Scopex-Boilies

  • Krill Scopex boilies 2.5kg 17,50

In de Krill Scopex boilies zit een hoog percentage Krill meel en pure Krill liquid verwerkt. Ook is er LT vismeel, Predigested vismeel, birdfood en een romige melkpoeder toegevoegd. De bol is afgetopt met een oldshool Scopex flavour. De Krill Scopex combineert het beste van twee werelden; vismeel en zoetigheid!

Give it a try!

Heb jij de boilies van KVN Baits al een keer geprobeerd? Nu dus ook verkrijgbaar in het formaat 15 millimeter. Door heel Nederland, België en andere Europese landen zijn al mooie en dikke karpers gevangen. Sinds kort wordt dit allemaal goed bijgehouden op de Instagram pagina van KVN Baits. Volg de pagina en blijf op de hoogte!

Het bestellen van de boilies kan HIER.

Gratis verzending vanaf 100 euro en slechts 4,95 verzendkosten.

Deel dit bericht: