Scoor nu de Zomerdeal bij BFP Baits

De bestseller van 2019 is weer terug, BFP Baits biedt net als vorig jaar deze gave zomerdeal aan. Bestaande uit een mix van Sweet Temptation en de ScoNutz, de Sweet Temptation is een mierzoete en knalgele instant topper, de ScoNutz is een bol gebaseerd op tijgernoten en is erg vet. Mede hierdoor uitstekend inzetbaar in de warme maanden van het jaar (mei tot september).

De mannen van BFP lichten het pakket toe

De Sweet Temptation is de populairste bol uit ons assortiment, deze zoete en knalgele bol zorgt voor een felle instant prikkel. Deze bol is naast visueel ook zeer attractief doordat we gebruik maken van 3 verschillende alcoholische flavours in de bol. Wat zorgt voor een sterke uitwaseming, ofwel hoge instant prikkel. De Sweet Temptation bevat een hoog percentage melkpoeder, dit maakt het bolletje erg vet en eiwitrijk, de verteerbaarheid is ongekend hoog. De onthaakmat kleur vaak geel als u een gevangen karper op de mat heeft na een voerbeurt.

De ScoNutz bevat zowel tijgernootmeel als tijgernootcrush, samen goed voor maar liefst 45% van de inhoud. De andere 55% bestaat uit kwalitatieve toevoegingen zoals melkpoeder, eetlustopwekkers en een scopex flavour op alcoholbasis. Bij het proeven van de boilie denk je meteen aan tijgernoten en proef je de boterachtige scopexsmaak. Deze bol is door de tijgernootjes behoorlijk vettig en is rijk aan eiwitten, mede hierdoor is het een zéér goed lange termijn aas. Reken maar dat de tijgernoot-georiënteerde vissen de boilie gaan herkennen! De ScoNutz doet het vooral goed in de écht warme maanden ( mei tot september), en is uitzonderlijk goed te combineren met Sweet Temptation.

Laat je verassen door deze populaire combinatie. Deze zomerdeal is verkrijgbaar vanaf 10 kilo:

10 kilo = 59.90,- (5,99/kg)
25 kilo = 143.75,- (5,75/kg)
50 kilo = 274.50,- (5,49/kg)

U kunt deze zomerdeal hier bestellen: www.bfpbaits.com/zomerdeal

Deel dit bericht: