Uniek in Nederland de Hengelsportverzekeraar

De Hengelsportverzekeraar is uniek in Nederland en bestaat inmiddels alweer 4 jaar! Dit was uiteraard niet mogelijk zonder alle trouwe klanten. Dagelijks krijgt de Hengelsportverzekeraar er dan ook steeds meer klanten bij. Het is namelijk toch wel fijn om je dure karper uitrusting goed verzekerd te hebben.

Op de vernieuwde website van de Hengelsportverzekeraar worden veel vragen over de dekking beantwoord. Op de website staan documenten en video’s waarin de voorwaarden worden uitgelegd. Met deze verzekering ben je onder andere verzekerd tegen diefstal van een voerboot, stormschade aan hengels of diefstal uit de auto.

Abonneer op het Youtube kanaal van de Hengelsportverzekeraar

Om nog meer uitleg te geven over de verzekeringsmogelijkheden heeft de Hengelsportverzekeraar een eigen Youtube kanaal opgericht. Op dit kanaal zie je leuke maar ook informatieve video’s over het bedrijf. Klik HIER om je te abonneren zodat je niks mist!

Heb jij ook interesse in het afsluiten van een hengelsportverzekering? Bekijk onderstaande video en neem een kijkje op de site voor meer informatie. Ga naar: www.dehengelsportverzekeraar.nl

‘Abonneer je op het Youtube kanaal van de Hengelsportverzekeraar’

Deel dit bericht: