Voorjaarspakketten van BFP Baits zijn er weer!

Elk voorjaar stelt BFP Baits een voorjaarspakket samen met voer welke voor deze periode in hun ogen het beste is. De inmiddels zeer populaire voorjaarspakketten bestaan uit twee soorten boilies, een vismeel en een zoete boilie. De mannen hebben een hoop aas kennis in huis, dus er is goed nagedacht over de samenstelling van deze pakketten. Lees verder om te checken waarom deze voerkeuze voor dit jaargetijde zo goed is.

BFP Baits aan het woord: Het voorjaar is ineens losgebarsten met een zeer warme eerste april week, de vangsten nemen flink toe en de vissen worden met de dag actiever. Een teken dat we flink aan de bak kunnen om een mooie reeks vissen te landen. De karper heeft na een lange winterperiode een hoop energie verbruikt. Aas met een hoog percentage aan vetten en eiwitten (vismelen bijv.) doen het erg goed in deze periode. De karper haalt hier immers de nodige voedingstoffen uit. Combineer dit met een sterke instant bol en je spreekt een grote diversiteit aan vissen aan.

Toelichting op de voorjaarspakketten van BFP: in de Fish ‘N Tutti is een hoog percentage aan predigested vismeel verwerkt. Maar liefst 40%, dit betekend dat deze bol veel vetten en eiwitten bevat (bouwstoffen), iets wat de vis erg goed kan gebruiken na een lange winterperiode. Daarnaast heeft deze bol een krachtige tutti flavour op alcohol basis, een alcoholische flavour lekt ongeacht watertemperatuur erg goed uit. De Fish ‘N Tutti is een perfecte bol om voerplekken mee op te starten. De Sweet Temptation daarentegen is een instant killer, deze zoete en knalgele bol werkt zeer snel doordat deze bol maar liefst 3 flavours bevat op alcohol basis. Wat zorgt voor een sterke uitwaseming, ofwel een hoge instant prikkel. De Sweet Temptation heeft verder een hoog melkpoeder percentage (veel eiwitten) en is visueel erg sterk. Door deze twee bollen te combineren spreek je erg veel vissen aan. Zo heb je in één pakket, instant en lange termijn aas. Voer ze door elkaar en je merkt het effect.

Voorjaarspakket Small: Normaal 45,85 nu 34,95
– 2,5 kilo Sweet Temptation 15 of 20 mm
– 2,5 kilo Fish ’N Tutti 15 of 20 mm
– 1x Pop ups gemengd
Link: https://www.bfpbaits.com/voorjaarspakketten-bfp-baits.html

Voorjaarspakket Medium: Normaal 159,55 nu 119,95
– 10 kilo Sweet Temptation 15 of 20 mm of gemengd
– 10 kilo Fish ’N Tutti 15 of 20 mm of gemengd
– 1x Pop ups gemengd
Link: https://www.bfpbaits.com/voorjaarspakketten-bfp-baits.html

Voorjaarspakket Large: Normaal 319,95 nu 284,95
– 25 kilo Sweet Temptation 15 of 20 mm of gemengd
– 25 kilo Fish ’N Tutti 15 of 20 mm of gemengd
– 1x Pop ups gemengd
Link: https://www.bfpbaits.com/voorjaarspakketten-bfp-baits.html


‘Bas, eigenaar BFP Baits & BFP Carp Store met een mooie vangst!’

De voerder kan beter uit de voeten met een medium- of large pakket, en de instant visser/korte voerder met het small pakket. Je bent op deze manier goed voorbereid om direct aan de slag te gaan. Wil je toch nog een extra boost geven aan je aas dan is de Actif8tor een aanrader.

Snel aan de slag gaan?

Ben je enthousiast geworden en wil je snel beginnen met één van deze voorjaarspakketten? Dat kan! De mannen van BFP Baits leveren namelijk elke dag hun bestellingen uit, op de zondag na dan. Lang hoef je dus niet te wachten voordat je achter je hengels zit met dit aas.

Deel dit bericht: